VideoBar

This content is not yet available over encrypted connections.

Friday, November 7, 2008

ADA SESIAPA YANG NAK NIAGA ?http://www.7harimahiradsense.com/aff/hop.php?id=1433

ADA SESIAPA YANG NAK NIAGA ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Apa khabar? Saya di sini sentiasa mendoakan kesihatan {!name} dan semoga anda sentiasa ceria disamping orang yang tersayang.

Baiklah pada kali ini saya akan menceritakan sedikit tentang produk NiagaKit yang akan dilancarkan oleh Team FlareBiz. Ingin saya tegaskan di sini bahawa produk mereka pada kali ini bukanlah sistem buat duit di mana anda laburkan wang untuk membeli dan duduk diam dapat duit.

{Usahawan sekelian}, NiagaKit sebenarnya adalah sistem ecommerce ataupun dengan kata mudah ialah sistem kedai online. Seperti yang sedia maklum ramai yang ingin memulakan perniagaan Internet tetapi tidak pandai bagaimana ingin membina laman web. Ini membuatkan semangat mereka untuk menceburkan diri dalam perniagaan Internet terbantut. Jadi dengan NiagaKit semua itu dapat diselesaikan dalam sekelip mata.

Anda boleh lihat demo NiagaKit di sini: http://demokit.net

Dan dikesempatan ini saya ingin tunjukkan kepada {!name} beberapa site yang telah menggunakan NiagaKit. Antaranya ialah:

[+] http://muslimahdolls.com/
[+] http://tenagabatin.com/
[+] http://optimalherbal.com/

Ramai yang menyangka harga bagi sistem NiagaKit adalah bernilai ribuan ringgit dan mempunyai caj yang tersembunyi. {!name}, harga sebenar bagi sistem ini hanyalah RM500! RM500 ini termasuk kos pemasangan, kos domain dan hosting, support dan sebagainya. Hakitkatnya {!name}, harga ini bukan lagi berpatutan tetapi MURAH.

Bayangkan dahulu saya habiskan ribuan ringgit untuk buat web seperti www.galeribatik.com tetapi kini dengan RM500 anda boleh dapat lebih daripada itu. Selepas anda membayar wang RM500, kami akan pasangkan untuk anda dan apa yang perlu lakukan kelak hanyalah memasukkan gambar produk.

{Pengusah sekelian}, jika anda sudah mempunyai produk untuk dijual maka NiagaKit ini akan menjadikan anda sebagai seorang usahawan Internet.

Sekian,
{Rozali }

p/s: Nampaknya sudah ramai yang booking sistem NiagaKit dan amaran harga RM500 ini hanyalah untuk 50 orang yang pertama sahaja. Kemudian harga akan dinaikkan kepada RM640 untuk 150 orang lagi. Selepas itu order ditutup untuk satu tempoh jangka masa yang tertentu.Kedai Online